Dokažte více s novými funkcemi dartfish.tv ! Sdílejte, učte se, komentujte, organizujte svůj čas ještě efektivněji než doposud. Čtěte dál ...!

Preferujete vizuální ukázku? Pak se podívejte na online video průvodce, kteří vás provedou novými funkcemi krok za krokem.

Zlepšení online editace
Online editace postoupila na vyšší úroveň. S novými možnostmi a funkcemi pro online authoring a online komentování můžete své video spravovat jak potřebujete.

Online authoring

Nedostatek času? Chybějící inspirace? Hledáte pomoc a spolupráci u svých kolegů? Online authoring vám to umožní!

Rozdělte editaci videa na etapy, flexibilně organizujte svůj čas, publikujte vaší rozdělanou práci na váš dartfish.tv kanál a vraťte se k ní později ... pro online dokončení vašich videí online! Možná má někdo jiný více času než vy nebo jen chcete aby videa doplnil svými poznámkami někdo jiný. Žádný problém, jiný uživatel může pokračovat na projektu obohacení videa tam, kde vy jste přestali, online samozřejmě! Výsledek: skvělá týmová práce. Možnosti online authoringu jsou k dispozici pro registrované uživatele s nastavenou rolí "admin" či "moderator".

Online komentování
Díky online komentování mohou uživatelé skutečně přispívat do projektu a vyjádřit se za sebe. Výsledek: užší spolupráce!

Registrovaní uživatelé mohou přispívat k práci jiného uživatele přidáním vlastních osobních poznámek k existujícím nebo novým klíčovým pozicím. Online komentování rozšiřuje možnosti editace například jednoduchým popisem události ve hře nebo procesu, uživatelé tak mohou diskutovat a sdílet své nápady a názory.

Rozšiřte sdílení s nástrojem content syndication
Snažší způsob osobního tréninku! Nový způsob sdružování dat je odpovědí jak udělat specifický obsah vašeho Premium kanálu snadno dostupným v uživatelově kanálu (User Channel).

Vyberte jednu nebo více kolekcí z vašeho Premium kanálu a doporučte je, poskytněte jednomu nebo více registrovaným užvatelům v jednom kroku. Původní Premium kanál si zachová svá plná práva k obsahu. Výsledek: Okamžité dosažení cílových uživatelů a vytvoření zájmu o váš kanál.

... a další!

  • Spravujte přílohy k videu online. Nyní můžete přidávat/mazat přílohy (PDF, MS Word, etd...) u vašich videí přímo ve webovém přehrávači na záložce "attachments".
  • Automatické vytváření uživatelské kolekce. Můžete vytvořit uživatelskou kolekci automaticky během vytváření či přidávání uživatele do vašeho kanálu.
  • Správa velkého počtu kolekcí. Správa kolekcí byla upravena tak, aby umožňovala pracovat s velkým počtem kolekcí.
  • Rozhodněte o možnosti integrace videa. Přidali jsme novou vlastnost kolekce, která umožňuje rozhodnout zda bude možné vložit video z kolekce do cizích stránek.
  • Přidávání odkazů. Nyní můžete do svých komentářů či popisů vkládat odkazy na externí online zdroje.