Pomocí aplikace Dartfish EasyTag pro iPhone, iPad a mobilní zařízení Android, mohou sportovní nadšenci zaznamenávat důležité momenty hry na mobilních zařízeních již během sportovních událostí.
Dartfish vyvinul aplikaci Dartfish EasyTag určenou pro mobilní zařízení iPhone, iPad a všechna zařízení pracující na platformě Android. EasyTag je inovativní nástroj umožňující trenérů, hráčům a fanouškům připravovat vlastní video výběry ze záznamů již během hry či utkání.

Apliakce jsou dostupné zdarma na Apple App store a Android Marketplace. Pomocí aplikace Dartfish EasyTag, mohou sportovní nadšenci zaznamenávat důležité momenty hry na mobilních zařízeních již během sportovních událostí, rychle je synchronizovat pro opakované přehrávání a vytváření statistických výstupů založených na trendech.

Uživatelé mohou zaznamenat událost ve hře pohým klepnutím na obrazovku, automaticky vytvořit videovýběry ze zaznamenaných událostí a ušetřit tak spoustu času, který bylo dříve nutné po zápasu, hře i jiných aktivitách věnovat analýze a zpracování videa.

S aplikací Dartfish EasyTag pro mobilní zařízení mohou uživatelé:
  • Zaznamenávat e-poznámky v reálném čase během sledování hry.
  • Vracet se k e-poznámkám kdekoliv a kdykoliv na cestě.
  • Upravit si vlastní tagovací panely a projekty.
  • Vybrat fixní, uživatelem definované či otevřené časové úseky pro označení klíčových momentů ve hře.
  • Spojit data se záznamem videa pro rychlé přehrání vybraných důležitých událostí.
  • Sdílet zaznamenané panely pomocí pouhého stisknutí tlačítka.

Je poměrně nenáročné nafilmovat a zachytit záznam hry, není však snadné zaměřit se na klíčové momenty,” říká Victor Bergonzoli, ředitel firmy Dartfish. “Běžně mají sportovní nadšenci spousty videozáznmů, na které se však nikdy více nepodívají. Pomocí Dartfish EasyTag, mohou uživatelé snadno vytvořit sestřihy videa z podstatných událostí během hry a následně je jednoduše sdílet s přáteli a fanoušky pomocí kompletního řešení Dartfish TV.