O víkendu 6.-7. února se na sjezdovce na Horních Mísečkách konaly lyžařské závody LOAP Mistrovství Středočeského kraje, LOAP Mistrovství Prahy a FIS - CIT mezinárodní závod ve slalomu na lyžích. Ve spolupráci s firmou Dartfish byl testován videosystém pro zachycení jízd všech závodníků a následné zveřejnění videí na portále dartfish.tv.

Pro zachycení videí byla použita kamera SONY HDV HDR-HC9. Videoklipy byly ukládány přímo z kamery na externí disk Focus FireStore pro následný rychlejší přenos dat do počítače. Bohužel se na horách nepodařil zajistit dostatečně rychlý internet pro upload souborů hned po závodě a proto byly videoklipy k dispozici na internetu až v pondělí dopoledne.

Videoklipy jsou dostupné na adrese www.dartfish.tv/lyzovani
Jsou rozloženy do kolekcí "Collection" podle závodu. Klipy je možné vyhledávat podle startovního čísla závodníka či podle klíčových slov (datum, jízda, kategorie, země)

Videa je možné si volně zdarma prohlížet na internetu. Je možné si i stáhnout kvalitnější verzi videoklipu a to za mírný poplatek 5,- Euro za libovolný počet videí v jedné kolekci "Collection".

Na ukázku uvádíme možnost vytovření Playlistu podle vybraných kriteríí a jeho vložení do libovolných stránek.

 

Get Microsoft Silverlight

Další informace